Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

POLITIKA I MODA NA ISTOM MJESTU Donald Tramp otvorio fabriku ženskih torbica (VIDEO)

Svijet
Autor:

Foto: screenshot Twitter

Donald Tramp i njegova kćerka Ivanka bili su na otvorenju nove fabrike ženskih torbica modnog brenda Louis Vuitton u Teksasu, gdje je predsjednik SAD presjekao vrpcu zajedno sa predstavnicima navedene kompanije i modnog konglomerata LVMH.

Louis Vuitton, najvredniji modni brend na svijetu i prva kompanija konglomerata LVMH, otvorio je novu fabriku brendiranih torbica u Teksasu koja će službeno nositi naziv Louis Vuitton Rochambeau Ranch.

Iz Louis Vuittona su obećali da će ovim poduhvatom obezbijediti novih 1.000 radnih mjesta za stanovnike ovog grada u narednih pet godina.

Iako se mnoge svjetskih poznate kompanije nastoje udaljiti od politike i političkog uticaja, direktor LVMH sa ponosom je na otvorenje novog pogona pozvao predsjednika Trapma koji se na svečanosti pojavio zajedno sa kćerkom.

– Nisam ovdje da sudim o njegovoj politici. Ja nemam političku ulogu. Ja sam biznismen – rekao je Arnault na ceremoniji, o čemu izvještava New York Times.

Predsjednik Trump je ovom prilikom i “testirao” kvalitet prve torbice izrađene u teksaškoj radionici te se našalio kako ga je “Louis Vuitton proteklih godina koštao mnogo novca”.

(Klix)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO