Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

POLJUBAC, SELFI I POPODNEVNA DREMKA Krcate ulice Banjaluke, jesen u najljepšem izdanju (FOTO)

Banjaluka
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Stanovnike BiH sasvim sigurno obradovala je vremenska prognoza za naredne dane.

Miholjsko ljeto i ovaj put dalo je sve od sebe, čak i više od toga, pa su građani mogli ponovo da izvuku laganiju garderobu i uživaju u lijepom vremenu, izvan kuća i stanova.

Fotoreporter Srpskainfo prošetao je Banjalukom i zabilježio predivne prizore. Šetnja, kafica na otvorenom, fotografisanje jesenjih „detalja“ samo su dio onoga što je ostalo ovjekovječeno fotografijama jednog sunčanog utorka.

Bilo je onih koji su vrijeme u suncem okupanoj Banjaluci odlučili da provedu tako što su „bacili“ jednu popodnevnu dremku na otvorenom.

Kada je toplo može se ugodno odspavati i u sjedećem položaju, na klupi. Dokazao je to jedan vremešno gospodin koji je, sudeći po fotki, zaista uživao.

Mladi su šetali, ispijali kafe, ali bilo je i onih koji su razmjenjivali nježnosti. Prštali su tako i poljupci u Banjaluci. Banjaluka je tako danas i, po ko zna koji put, opravdala epitet „grad lijepih žena“. Takođe, mlade mame odlučile su da svoje namjlađe izvedu u šetnji.

Zahvaljujući njima prizori iz krajiške ljepotice bili su još ljepši.

Tako je, u najkraćem, bilo danas u gradu na Vrbasu, a sudeći prema prognozama meteorologa ista ili slična slika čeka nas i narednih dana.

Do kraja sedmice prevladavaće sunčano vrijeme s dosta višim temperaturama nego što je uobičajeno za ovo doba godine. Rijetko gdje će u BiH dnevne temperature biti ispod 20 stepeni.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO