Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

POMALO JEZIVO Tinejdžerka izvela psa u šetnju, a onda je čula grebanje i ZAPOMAGANJE IZ GEPEKA

Svijet
Autor:

Foto: @ABC7NY / TWITTER

Sedamnaestogodišnja Kajla Rouz iz Nju Džersija šetala je svog psa u četvrtak ujutro, kad je iznenada začula zapomaganje iz gepeka automobila koji je tu bio parkiran.

– Čula sam kucanje i grebanje po gepeku i odmaknula se korak unazad jer sam se uplašila. Potom sam ponovo čula iste zvukove. Onda sam rekla: “Zdravo”. A muški glas je rekao: “Zdravo, jel možeš da mi pomogneš?” – ispričala je Kajla.

Tinejdžerka je potom otrčala da ispriča majci šta se dogodilo i uzbunila komšije u kraju koji su pozvali policiju. Neidentifikovana žrtva otmice je izvučena iz gepeka i prevezena je u bolnicu. Kako je prenio “Ju-es-ej tudej”, povrede nisu životno ugrožavajuće.

– Bio je potresen i pretučen. Vjerujem da je bio veoma srećan i zahvalan mojoj kćerki što ga je pronašla – rekla je majka tinejdžerke Mari Benks.

Policija je rekla da su dva maskirana muškarca noć prije otela žrtvu uz prijetnju pištoljem u Hilsajdu, oko pet kilometara od Irvingtona gdje ga je tinejdžerka pronašla 12 sati kasnije.

– Otmičari su vozili muškarca po lokalnim bankama i primoravali ga da uzima gotovinu za njih – rekla je policija.

U petak je uhapšen Džavon Beruet (24) iz Irvingtona. On je optužen za krađu automobila, otmicu, pljačku i ilegalno držanje oružja. Policija je u njegovoj kući pronašla pištolj i skijašku masku.

Istraga je u toku, a vlasti su ponudile 10.000 dolara nagrade za informaciju koja bi dovela do hapšenja drugog otmičara, piše Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO