Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

POMIJEŠAO KOKAIN I PIVO Sumnjao je da ga žena vara sa njegovim radnikom, pa krenuo u KRVAVI POHOD

Svijet
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Policija je uhapsila muškarca koji se sumnjiči da je ubio svog radnika dok se tuširao zbog, kako je navedeno, sumnje da je spavao sa njegovom ženom.

Edvin Figuera (23) iz Hjustona uhapšen je zbog pucanja na Rafaela Njunjeza Serana (22) koji je tom prilikom ranjen, ali je nakon nekog vremena preminuo na operacionom stolu.

Kako se navodi, on je prije odlaska u stan Serana kupio pištolj, nakon čega je konzumirao kokain i pivo. Došao je kod nesrećnog mladića, zatekao ga ispod tuša u kupatilu i u njega je ispalio nekoliko hitaca. Serano je uspio da pobjegne i da stigne do parkinga stambenog kompleksa u kom je živio, odakle je i pozvao hitnu pomoć i policiju. Prilikom poziva, rekao je da je u njega pucao njegov šef.

Prema rezultatima istrage, razlog zbog kog je Figuera ubio Serana, sa kojim je bio prijatelj nešto više od četiri godine, navodi se seksualna veza između ubijenog i Figuerine žene.

Kako su saopštili iz policije, njih dvojica su se neposredno prije ubistva potukli i tom prilikom je Figuera pretukao Serana.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO