Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

POMOZIMO MALOJ IVANI Za liječenje djevojčice iz Istočnog Sarajeva potrebno 250.000 evra

Društvo
Autor:

Foto: Mariana Regoje/RAS Srbija

Opštinski odbor Crvenog krsta Istočne Ilidže sa mnogim ljudima širom Republike Srpske započeo je neviđenu akciju prikupljanja novčanih sredstava za liječenje malene Ivane Bjelogrlić iz Istočnog Sarajeva, koja već više od godinu dana vodi tešku bitku za život, nakon što joj je dijagnostifikovan tumor bubrega, koji se nakon mnogih terapija ipak nastavio širiti.

Nada za Ivanino izliječenje pojavila se u inostranim klinikama, te je potrebno skupiti oko 250 hiljada evra kako bi liječenje bilo nastavljeno u najboljim uslovima.

Predsjednik Crvenog krsta Istočna Ilidža Ranko Skakavac istakao je da je oduševljen odazivom naroda i volontera koji su voljni pomoći u akciji prikupljanja novčanih sredstava, te će biti organizovan sastanak na kom će biti dogovoren način na koji će se akcija proširiti na cijelu Bosnu i Hercegovinu.

– Nadam se, uz Božiju pomoć, da ćemo novac ubrzo obezbijediti – naglasio je Skakavac.

Sastanku će prisustvovati i predstavnici grada Istočno Sarajevo, opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo od kojih, iz Crvenog krsta, očekuju pomoć.

Foto: Mariana Regoje/RAS Srbija

U toku je i otvaranje humanitarnog broja, koji će navjerovatnije biti otvoren od 1. do 31. decembra.

Ivanina mama, Nina Bjelogrlić, doktor je u Domu zdravlja Istočno Sarajevo. Nina ističe da je Evropska klinika za dječju onkologiju u Parizu pruža najbolje uslove i najbolje šanse za izliječenje njene djevojčice, te se zahvalila svim ljudima koji su im do sada pružili bilo kakvu podršku.

Njihova borba sada je naša borba. Pomozimo da naša Ivana dobije šansu za izliječenje!

Vaša novčana sredstva možete uplatiti na namjenski žiro račun za Ivanu Bjelogrlić broj: 1541029988405703, Intesa Sanpaolo bank, Sarajevo.

Кontakt osoba: Ranko Skakavac, telefon 065/608-156.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO