Sudbine

POMOZITE JOJ DA PRONAĐE SRODNU DUŠU Ivana traži momka kojeg je srela u vozu, o njemu razmišlja mjesecima

Djevojka Ivana Markešić u junu je u vozu na relaciji Zagreb-Koprivnica srela frajera o kojem razmišlja već četiri mjeseca, ali nisu u kontaktu budući da nisu razmijenili brojeve telefona.

POMOZITE JOJ DA PRONAĐE SRODNU DUŠU Ivana traži momka kojeg je srela u vozu, o njemu razmišlja mjesecima
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Ivana se odlučila dati u potragu za plavokosim Dalmatincem te se javila redakciji portala studentski kako bi joj pomogli da dođe do njega.

– Pomalo sam već očajna pa tražim pomoć. Tražim momka kojeg sam srela 23. 6. u vozu, smjer Zagreb-Koprivnica-Virovitica. U početku smo sjedili jedno nasuprot drugome u vozu Zagreb-Koprivnica, ali družili smo se u idućem vozu od Koprivnice do Virja. Pričali smo, ali nismo uspjeli razmijeniti kontakt – kaže.

Zbog velike nervoze koja ju je tada snašla nije se ni sjetila zatražiti broj prije nego što je izašao na stanici Virje, rekao joj je da tamo ide prespavati kod rodbine zbog nekakvih instrukcija.

– Po mojoj procjeni je iz Dalmacije, ali možda nisam u pravu. Visok je, kovrčava kosa malo duža, svjetlija, i bandana na glavi, tetovaža na desnoj ruci (biceps), sa sobom je imao torbu nekog maratona, pretpostavljam da je sportista jer je imao i teniske loptice od kojih je jednu dao mom psu s kojim se igrao u vozu, sportske je građe, student (barem je bio tada), između 20 i 25 godina, nisam sigurna – kaže Ivana.

Ivana je napravila Fajsbuk profil Ivana Markešić samo u svrhu potrage za frajerom i moli sve koji znaju o kome se radi da joj se jave.

– Stvarno se nadam da će neko od svih vas ovdje znati o kome se radi i da ćete mi pomoći, ili u još boljem slučaju, da ćeš se prepoznati – zaključila je.