Zabava

PONOSNA NA OBLINE Rijana u čipkanom vešu boje limuna (FOTO)

Američka pjevačica porijeklom sa Barbadosa Rijana (32) je zaštitno lice njene linije donjeg veša pod nazivom „SavageXFenty“.

PONOSNA NA OBLINE Rijana u čipkanom vešu boje limuna (FOTO)
FOTO: PROFIMEDIA

Dokazano je da je pjevačica sama sebi najbolja reklama dok je pozirala u žutom donjem vešu, koji je otkrio sve njene seksi obline.

Vlasnica hita „We found love“ je ponovo sve očarala svojom linijom i pokazala je zategnut stomak, kao i podignute bujne grudi i guzu.

Rijana je otkrila svoju tetovažu ispod grudi, kao i onu koju ima ispisanu duž jednog kuka, a provokativnom pozom razbudila je maštu svih muškaraca.

Foto: Rihanna/Instagram
Foto: Rihanna/Instagram

Zavodljiva ljepotica je imala „opasan“ pogled, dok je na glavi imala kovrdže koje su joj padale niz leđa.

Dobitnica Gremija je lansirala svoju liniju veša 2018. godine, a takođe ima i veoma uspješnu liniju šminke pod nazivom „Fenty Beauty“ koja se „prodaje kao alva“ širom svijeta.

Rijana je jedna od najboljih muzičarki na svijetu s obzirom da je od njenog pojavljivanja 2005. godine prodala preko 250 miliona albuma.

Ona je nedavno otkrila da su je na početku zvali „čudo s jednim hitom“, ali da sada proslavlja već 15 godina uspješne karijere.

Kada je izašla pjesma „Pon De Replay“ ljudi su govorili da sam slatka, ali da ne znam da pjevam, ali da to nije bitno jer sam veoma slatka – otkrila je Rijana, prenosi Telegraf.