Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PONOVO NASTUPAJU ZAJEDNO? Gagi priznao zbog čega želi da bude u dobrim odnosima sa Anabelom (VIDEO)

Zabava
Autor:

Foto: Uroš Arsić/RAS Srbija

Gagi Đogani i Mlađan Jovanović su se danas prisjetili vremena kada je grupa “Fanki Dži” bila popularna. Gagi je izjavio da mu je jako teško bilo da nađe osobu kao što je Anabela Atijas kad su se oni rastali.

Takođe, Gagi i Mlađa pričali su i o navodnom povratku “Fanki Džija”, a Đogani je istakao da od toga nema ništa, kao i da mu je prioritet da sa Anabelom bude u prijateljskim odnosima.

– Skupilo se 50 djevojaka na kastingu, dolazili su i roditelji… Joj, javljale se djevojke koje super izgledaju, ali nemaju harizmu. Imaš djevojke koje su umišljene, misle da znaju da pjevaju… Nijednu nisam izabrao – pričao je Gagi o kastingu koji je pravio.

Foto: Goran Srdanov/RAS Srbija

– Ja sam gledao sad kada ste Anabela i ti nastupali, znaš koliko bi to bilo top da krenete to napolju. Mislim da sada poslije Zadruge, kakva god da je situacija, zamisli kada bi krenuli sa nastupima. Pa grunete dva, tri nova hita… To bi pucalo sve – izjavio je Mlađa.

– Ja sam reako za crnim stolom. Ne može to više… Meni je prioritet da ja sa njom napravim dobar odnos, zbog djece, da mi djeca budu srećna. J***š grupu! – rekao je Gagi, prenosi Blic.

Video možete da pogledate OVDJE.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO