Zabava

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA Romani 100.000 evra za ulazak u Zadrugu, ispričaće sve o SKANDALU o kome je brujao region

Pjevačica Romana Panić je navodno nedavno prihvatila ponudu produkcije da za 100.000 evra uđe u rijaliti, u kojem će, između ostalog, ispričati kako je završila iza rešetaka.

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA Romani 100.000 evra za ulazak u Zadrugu, ispričaće sve o SKANDALU o kome je brujao region
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA

Romana je, kako navodi izvor za Alo! dobila ovu ponudu čim je kročila iz Australije u Srbiju.

– U prvi mah nije željela ni da sasluša poslovnu ponudu, koja je, doduše, bila znatno manja od ove posljednje koju je nedavno prihvatila, a koja doseže nevjerovatnih 100.000 evra. Za taj novac je pristala i da ispriča sve detalje pljačke i hapšenja – ispričao je izvor blizak pjevačici za gorepomenuti list.

Kako se dalje navodi, Panićeva je navodno nekoliko puta odlazila na ružičastu televiziju i tajno se sastajala sa glavnim producentima i svaki put je imala nove zahtjeve, a tek nedavno je navodno uspjela da se nagodi.

– Prvo su joj nudili znatno manji honorar, ali ona nije željela ni da čuje. Osim što je podigla sebi cijenu za nevjerovatnih 100.000 evra, zahtevala je i da ne bude svih devet mjeseci u rijalitiju, već da ostane maksimalno pet – ispričao je dobro obavješteni izvor i dodao da je imala još neke zahteve.

– Tražila je frizera jednom nedjeljno, kao i da ne bude kažnjavana ako spava duže od ostalih zadrugara. Da joj se ne oduzimaju honorari i da dio novca dobije na ruke, pred sam ulazak u rijaliti – ispričao je izvor.

Romana Panić bi navodno trebalo da se useli pred Novu godinu.

Podsjećanja radi, Romana i njen vjerenik su početkom ove godine, u australijskom gradu Brizbejnu, izvršili krivično djelo pljačka bankomata, čime su protivpravno prisvojili na desetine hiljada evra. Oboje su uhapšeni u policijskoj akciji, a nakon što su nekoliko mjeseci proveli u tamošnjem zatvoru, nedavno su izručeni Srbiji.