Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“POPE SVRĆI, NEMA NIKOG KUĆI” Lažni sveštenik u mantiji pjeva neprimjerene pjesme (VIDEO)

Društvo
Autor:

Foto: Facebook screenshot

Na društvenoj mreži Fejsbuk pojavio se video-snimak koji nikog nije ostavio ravnodušnim jer se na njemu vidi muškarac obučen u mantiju pravoslavnog sveštenika koji pjeva škakljiv tekst.

– Kad obučem ja mantiju, zagleda me svaka žena. Šta da radim kad mi žena stoji kao salivena. Kad me vide čedno lice mlade žene, udovice, odmah viču: “pope svrći, danas nema nikog kući” – pjeva on i nastavlja:

– Tu se pije, tu se klopa, žene vole mladog popa. Meni uvijek isto godi, da li umre il’ se rodii… Krstim, vjenčam i opjevam, svi kukaju, a ja pjevam…

On je na melodiju pjesme o oficirima poznatog folk pjevača dodao svoj skandalozan tekst, pišu Novosti.

OVAJ ŠOK-VIDEO ŠIRI SE KAO POŽAR: U mantiji pevao šta radi sa ženama po selima kad su same?!

OVAJ ŠOK-VIDEO ŠIRI SE KAO POŽAR: U mantiji pevao šta radi sa ženama po selima kad su same?!

Gepostet von Stars-rs am Donnerstag, 12. Dezember 2019

Povodom snimka oglasila se i Eparhija žička.

“Obavještavamo javnost da se izvjesni Ognjen Jevtović iz sela Subjel kod Kosjerića lažno predstavlja na društvenim mrežama kao pravoslavni sveštenik pojavljujući se u svešteničkom odjejanju (službenom odjelu/mantiji). Iako je preko nadležnog sveštenstva upozoravan da to ne čini, nastavio je sa istim. Na taj način, svojim neprimjerenim ponašanjem i skaradnim pjesmama, imenovani naružuje dostojanstvo Crkve i sveštenstva dovodeći javnost u zabludu. Naglašavamo da nije riječ o pravoslavnom svešteniku, već o licu koje se lažno predstavlja kao sveštenik. Zbog toga će protiv njega biti preduzete pravne i kanonske mjere – naglasili su.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO