Banjaluka

"Porodica je najvažniji dio života svih nas" Održana još jedna KONFERENCIJA BEBA

Članice Foruma žena SPS Banjaluka posjetile su Konferenciju beba, događaj koji promoviše porodične vrijednosti i važnost djece u zajednici.

"Porodica je najvažniji dio života svih nas" Održana još jedna KONFERENCIJA BEBA
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Kao i prethodnih godina, glavna misija porodične šetnje jeste da se pokaže sva ljepota i snaga porodice, te da se dodatno podigne svijest o značaju djece i njihovog mjesta u zajednici.

Maja Vekić, predsjednica Foruma žena SPS GrO Banjaluka, istakla je: “Porodica je najvažniji dio života svakoga od nas i predstavlja prvi korak u sticanju osnovnih životnih vrijednosti. SPS njeguje porodične vrijednosti. Za dijete, porodica je mjesto gdje njegov život počinje, a ljubav i sigurnost nikada ne prestaju.”

Pročitajte još

– Nekada teško pronalazimo partnera i potrebne su nam godine da zavolimo. Jaka porodica pruža veliku ljubav i podršku.

Sa porodicom koja nam čuva leđa, lakše pravimo izbore, znamo šta nećemo i nikada ne osjećamo usamljenost. U centru zdrave porodice uvijek je ljubav.

Ako imamo sreću da odrastamo u porodici u kojoj se razgovara, u kojoj se njeguje čovjek kao takav, onda ćemo visoko vrednovati i brak, i roditelje, i prošlost i budućnost koju stvaramo sa djecom. I neće nam manjkati ljubavi – ističe Vekić.

Ovaj događaj je još jednom potvrdio posvećenost SPS-a porodici i zajednici, naglašavajući važnost podrške i ljubavi u odgoju djece.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu