Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PORODICA OČAJNA, MOLE ZA POMOĆ Uroš otišao u ribolov i nestao, u čamcu pronađene TRI STVARI

Hronika
Autor:

Foto: Privatna arhiva/RAS Srbija

U noći između 6. i 7. decembra porodica Uroša Radosavljevića posljednji put se čula sa svojim 23-godišnjim sinom. Mladić je, prema svjedočenju majke Vere, otišao na Dunav u Vinči u ribolov i od tada mu se gubi svaki trag.

– Upravo idem iz MUP u 29. novembra, mislim da će u toku dana biti uključena i žandarmerija u potragu. Mi i dalje privatno tražimo i još ništa ne nalazimo – rekla je majka podsjećajući javnost da je još ranije pronađen samo čamac.

U njemu su, kako nam je otkrila, baterijska lampa, hrana i piće ostali netaknuti.

– Telefoni su nedostupni od petka oko 23.40 časova. Iz kuće je izašao oko 21.30. Na Dunav je izašao oko 22 časa, da lovi ribu – ponavlja majka navodeći da je njen sin rođen trećeg dana Božića loš plivač, te da nema predstavu šta mu se moglo desiti.

– Uroš se ne bi mnogo udaljavao od kopna. Da je ispao iz čamca, pokušao bi da se vrati. Takvih tragova na čamcu nema. Čamac je izvještačen – navodi dokaze koji izostaju za bilo kakvu sumnju.

Sama odgovara na pitanja koja bi joj mogla biti postavljena, da odagna crne slutnje.

– Nema neprijatelja, nema dugovanja. Nije narkoman, nije alkoholičar, nije bio u mutnim radnjama, dijete je sasvim normalno iz zdrave porodice – priča Vera.

Mladić je na sebi u trenutku nestanka imao teget duksericu sa kapuljačom. Visok je oko 180 centimetara i mršav je. Svi koji imaju informacije o nestanku mole se da pozovu 062/507-201, ili prijavite u najbližu policijsku stanicu.

(Kurir)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO