Zabava

PORODILA SE KĆERKA BOGATE SRPKINJE Niko nije znao da je trudna, a baka i djed oduševljeni

Kćerka imućne Srpkinje Slavice Eklston i milijardera Bernija Eklstona, koja je ljeto provela u Hrvatskoj, donijela je na svijet kćerkicu.

PORODILA SE KĆERKA BOGATE SRPKINJE Niko nije znao da je trudna, a baka i djed oduševljeni
FOTO: SRDJAN SUKI/EPA

Bogata nasljednica Tamara Eklston (36) i njen suprug Džej Rutland (39) dobili su drugu nasljednicu, kojoj su dali ime Serena, prenosi Blic.

Starija kćerka milijardera i bivšeg šefa “Formule 1” Berninja Eklstona (89) i bogate Srpkinje iz Hrvatske Slavice Eklston (62), krila je da je trudna, a sada je svoje drugo dijete rodila u bolnici u Švajcarskoj prije nedjelju dana.

Ona i njen suprug Džej, s kojim je u braku od 2013. godine već imaju kćerku Sofiju (5). Radosnu vijest je potvrdio i srećni Berni Eklston, koji je po peti put postao djed.

– Apsolutno sam oduševljen što sam ponovo djed. Tamara je prije nedjelju dana rodila djevojčicu u istoj bolnici u kojoj je rođen i moj sin Ejs. Majka i dijete su sjajno, malena je prekrasna. Ime joj je Serena i obe se već nalaze u okolini Gstada. Serena i Ejs su skoro vršnjaci pa će se moći da se igraju zajedno kada budu malo stariji. Oduševljen sam što je malena Serena konačno s nama, sada imam priličnu kolekciju unuka – izjavio je Berni.