Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Poruka Mladih socijaldemokrata: Stanivuković mora da ispuni obećanje i KAZNI BEGIĆA

Banjaluka
Autor:

Foto: Facebook/screenshot

Organizacija Mladih socijaldemokrata (MSD) Banjaluka poziva predsjednika Gradskog odbora PDP Draška Stanivukovića da se izvini zbog skrnavljenja spomenika žrtvama banjalučkog zemljotresa i sankcioniše predsjednika podmlatka gradskog PDP Ivana Begića, navedeno je u saopštenju MSD.

– Kao predsjednik gradskog odbora partije, koja je zastupljena u Skupštini grada Banjaluke, Stanivuković mora da hitno reaguje, gdje god da se trenutno nalazi, i ispuni javno izrečeno obećanje da će sankcionisati i pojedince iz sopstvenih redova – poručeno je iz ove organizacije.

MSD podsjeća Stanivukovića da je 14. novembra ove godine, gostujući na jednoj televiziji, izričito naglasio da će biti kažnjen svaki pojedinac iz njegovih redova koji napravi neki incident.

– Cijenimo da besramno skrnavljenje spomenika na Trgu Krajine, ulazi u tu kategoriju. Kako bi eliminisali bilo kakva pogrešna tumačenja, doslovno i bez ikakvih korekcija, prenosimo riječi gospodina Stanivukovića, izrečene u pomenutoj emisiji: “Danas – sutra se može desiti da i u mojim redovima neko iskoči i napravi takav gaf, lapsus ili nešto uraditi, ali znate šta je dobro… Sankcije i doviđenja! To nam nedostaje, ta odgovornost”. Uvjereni da će gospodin Stanivuković ispuniti ovo obećanje i da će biti odgovoran čovjek i političar, kako je utvrdio u ovoj emisiji, još jednom ga pozivamo da konačno javno oglasi o ovom skandalu i u skladu sa statutom soptvene partije, sankcioniše Ivana Begića – navedeno je u saopštenju MSD.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO