Svijet

POSEBNA VEZA Krenuo u šetnju sa ŠEST NJEMAČKIH OVČARA, pa prolaznike ostavio u NEVJERICI (VIDEO)

Augusto Deoliveira postao je poznat nakon što je na internetu podijelio video snimke u kojima pokazuje kako se njegovi psi ponašaju kad je on u blizini. Između njega i njegovih ljubimaca postoji jedna posebna veza koja se može objasniti tek kada se čuje njegova priča.

POSEBNA VEZA Krenuo u šetnju sa ŠEST NJEMAČKIH OVČARA, pa prolaznike ostavio u NEVJERICI (VIDEO)
FOTO: TRULY/YOUTUBE

Mladić je odrastao na jednoj farmi u Brazilu. Oko sebe je imao jako puno pasa i već kao dijete naučio je kako treba da se ponaša prema njima, piše Magazin.

Naučio je uspješno da komunicira sa psima, a oni ga smatraju članom čopora što zapravo i nije ništa čudno kad se uzme u obzir da s njima provodi većinu dana.

Njegovi psi ga jako cijene i vrlo su poslušni, a dokaz je i situacija u kojoj je pred kamerama svojim njemačkim ovčarima skinuo povodac i pokazao što se nakon toga dogodi.

Psi slušaju njegove naredbe i ne pada im na pamet da učine nešto što je protiv pravila ponašanja njihovog čopora. Neki prolaznici su bili malo zabrinuti kad su morali da prođu kraj šest odraslih njemačkih ovčara, ipak onda su vidjeli da Augusto drži sve pod kontrolom, piše Magazin.