Politika

POSJETA PREDSJEDNIKA SRBIJE Cvijanovićeva i Dodik sutra sa Vučićem u Banjaluci

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik dočekaće sutra na aerodromu u Banjaluci delegaciju Srbije, koju će predvoditi predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

POSJETA PREDSJEDNIKA SRBIJE Cvijanovićeva i Dodik sutra sa Vučićem u Banjaluci
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Doček na aerodromu zakazan je u 9.00 časova, a dolazak najavljenih medija obavezan je najkasnije do 8.00 časova, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske.

U 10.00 časova planirana je posjeta Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Srpske u Banjaluci, tokom koje će biti uručena donacija Srbije, a nakon toga je predviđeno obraćanje zvaničnika Republike Srpske i Srbije.

Posjeta gradilištu višenamjenskog objekta u kojem će biti smješteni vrtić, ambulanta i mjesna zajednica u naselju Petrićevac planirana je u 10.45 časova, dok će u 11.15 časova biti održan sastanak delegacija Republike Srpske i Srbije u Administrativnom centru Vlade Srpske.

Nakon sastanka predviđene su izjave za novinare, dok je u 12.20 časova planirana posjeta gradilištu Srpsko-ruskog hrama.

Iz kabineta predsjednika Srpske mole predstavnike medija koji prate posjetu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da na tim lokacijama budu najkasnije 45 minuta prije održavanja predviđenog događaja.

Za medije koji nisu u mogućnosti da obezbijede praćenje događaja na svim lokacijama biće obezbijeđeni video-materijal i fotografije.