Kultura

Posjetioci uživali u raznovrsnom programu: Održano muzičko-poetsko veče u Bratuncu

Muzičko-poetskim programom večeras je nastavljena kulturna manifestacija "Kulturno ljeto - Bratunac 2021" koja se prvi put održava na bratunačkom Trgu Miloša Obilića.

Posjetioci uživali u raznovrsnom programu: Održano muzičko-poetsko veče u Bratuncu
FOTO: SRNA

U programu su nastupili bratunački pjesnici Vukašin Jovanović i Aleksandra Matić, vokalni solisti Valentina Matić, Olja Babić i Igor Tešić, a stihove poznatih pjesnika recitovali su glumci Amaterskog pozorišta “Aleksandar Joković” iz Ljubovije.

Direktor Doma kulture u Bratuncu Radovan Petković rekao je Srni da je manifestacija počela 19. jula i da je održano nekoliko kulturnih sadržaja.

On je istakao da su u prethodnom periodu zbog virusa korona odgođene mnoge tradicionalne kulturne manifestacije i programi, ali da je nakon ublažavanja mjera pokrenut novi sadržaj da bi se ljubiteljima kulture poslije duge pauze priuštili neki kulturni programi u ljetnjoj sezoni.

Organizatori programa su Dom kulture i Opština Bratunac.

Sljedeći sadržaj u okviru ove manifestacije planiran je za utorak, 3. avgusta, kada će biti održan Festival folklora, a manifestacija se završava 10. avgusta dječijim muzičkim kabareom u izvođenju glumaca Slobodana Ninkovića i Jovice Tišme.

Prihvati notifikacije