Zabava

"POSLIJE MENE BUDU SAVRŠENI" Kaća Grujić OTVORENO o bivšim momcima

Pjevačica je tokom gostovanja u emisiji Magazin In progovorila o tome koliko je po njenom mišljenju “vrijeme postalo izopačeno”, a posebno joj smeta činjenica da se mnogo toga gleda “kroz pare”.

"POSLIJE MENE BUDU SAVRŠENI" Kaća Grujić OTVORENO o bivšim momcima
FOTO: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA

Ja imam tu sreću što sam iz patrijarhalne porodice, vaspitana, završila srednju školu i fakultet, ja sam iz imućne porodice, nije bilo potrebe da radim ništa, ali ja nisam taj tip. Kupila sam sama mercedes. Željela sam da radim, da postanem samostalna, da imam parče svog hljeba, da ne polažem račune, ni svojim roditeljima, pa ni svom muškarcu. Imala sam muškarce koji su mnogo manje zarađivali od mene, nikad nije bio problem, ali da radi, pa čak i za 20 hiljada! A ne da ne radi ništa, da gleda u plafon, da igra igrice. Izopačeno je vrijeme postalo, sve se gleda kroz pare, samo je bitno da se stavi torba, auto, izlasci na Instagram – rekla je Kaća Grujić, a potom progovorila o svojim prethodnim vezama:

– Ja sam nesvjesno svaki put svakom bila i mama i sestra i djevojka i žena i drugarica i rođak, dok ga ne napravim top i to je to, ćao. Dobijem tu potpunu moć i to ne podnosim, da ja imam potpunu moć, moraju da se znaju neke stvari. Poslije mene su svi savršeni – nasmijala je sve prisutne Grujićeva u emisiji “Magazin In”, prenosi Glossy.

Prihvati notifikacije