Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Poslije mjesec dana ćutanja, ponovo se oglasila MELANIJA

Svijet
Autor:

Foto: Shawn Thew/EPA

Posljednji put se prva dama SAD zvanično oglasila 13. januara. Sa izuzetkom jednog tvitera, Melanija Tramp se nigdje nije mogla čuti od početka godine.

Melanija Tramp je prekinula tišinu koje se držala od početka godine. Ona je jednim tvitom probudila zabrinutost zbog svog zdravstvenog stanja.

– Bile su ovo dvije nezaboravne godine u Bijeloj kući. Ponosna sam što služim ovoj divnoj naciji – napisala je na društvenoj mreži u nedjelju, upotpunjavajući riječi slikom sebe i muža, američkog predsjednika Donalda Trampa.

Korisnici društvenih mreža su postali anksiozni povodom Melanije, jer je prva dama odsutna od 1. januara. Jedina fotografija koju je ona objavila bila je iz Bijele kuće 13. januara.

Korisnici su bombardovali nalog njenog muža sa pitanjima o njenom zdravlju, “sumnjajući da se primirila dok blokada ne prođe”.

Portparolka prve dame Stefani Grislam izjavila je da je Melanija zauzeta planiranjem predstojećih događaja.

– Sada smo u fazi planiranja za 2019. kako bismo bili bolji i funkcionalniji – rekla je ona.

Ranije ovog vikenda, mediji su izvještavali da je Melanija otišla na Floridu, što je podstaklo kritičare.

– Zbog blokade, žao mi je što moram da vas obavijestim da su vaši letovi za Brisel, Egipat i Avganistan odloženi – naveo je Tramp 17. januara u pismu.

– Tokom tog perioda bilo bi bolje da ostanete u Vašingtonu i pregovarate sa mnom i pridružite se pokretu jake granične bezbjednosti do kraja blokade – napisao je on, piše Blic.

Prošle godine, Tramp je nestao iz medija poslije Nove godine i pojavio se tek 30. januara, podstičući glasine o problemima u braku.

Kasnije se saznalo da se prva dama podvrgla medicinskoj proceduri benignog poremećaja bubrega i da je provela pet noći u bolnici u Merilendu.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO