Hronika

"POSLJEDICE SU MOGLE BITI KOBNE" U sudaru tri automobila povrijeđeno ŠEST OSOBA, među njima i djeca

U saobraćajnom udesu tri putnička automobila koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio danas oko 10.30, u selu Mrsać na takozvanom starom putu Kraljevo-Čačak, srećom nije bilo nastradalih, ali je povređeno šest osoba i pričinjena je značajna materijalna šteta.

"POSLJEDICE SU MOGLE BITI KOBNE" U sudaru tri automobila povrijeđeno ŠEST OSOBA, među njima i djeca
FOTO: MITAR MITROVIĆ/RAS SRBIJA

Kako se pretpostavlja, ovaj karambol se dogodio kada je “folksvagen šaran” požeške registracije, krećući se iz prvca Čačka prema Kraljevu, iznenada i naglo pokušao da skrene ulijevo na sporedni, lokalni put i tako snažno udario u “folksvagen turan” kraljevačke registracije koji je dolazio iz suprotnog pravca.

Ne mogavši nikako da ih izbjegne, u sudarene automobile potom je udario “seat” kraljevačke registracije koji se kretao sporednom saobraćajnicom.

Povrijeđen je stariji bračni par iz Požege, kao i bračni par sa dvoje djece iz “folksvagena” kraljevačke registracije. Svi povrijeđeni preveženi su sanitetskim vozilima u Opštu bolnicu “Studenica” u Kraljevu gdje su i zbrinuti i, kako Blic nezvanično saznaje, ne nalaze se u životnoj opasnosti.

– Najvažnije je da su djeca dobro, praktično nepovrijeđena, ali su prilično uplašena. Dobro je i to što su svi u “folksvagenu” koji je vozio moj brat bili vezani sigurnosnim pojasom, inače bi od siline udarca poizlijetali napolje, a posljedice bi vjerovatno bile strašne – rekao je za Novosti” brat vozača “folksvagen turana” koga su novinari zatekli na mjestu udesa.

Prihvati notifikacije