Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“POSTALA VELIKI HIT” S.A.R.S. predstavio spot za pjesmu “Vjeruj mi” (VIDEO)

Kultura
Autor:

Foto: OK fest promo

Beogradski bend S.A.R.S. predstavio je spot za “Vjeruj mi” koji je režirao Mark Nava.

– Pjesma je tokom ljeta postala veliki hit i publika je pjeva zajedno sa nama na koncertima, zato smo odlučili da snimimo i spot koji će na najbolji način prenijeti osnovnu poruku pjesme – potrebna nam je samo iskrena ljubav i sve ostale stvari su nebitne naspram nje. Spot je režirao američki reditelj Mark Nava, na osnovu čije ideje je i snimljen. U spotu se ne pojavljuju članovi benda, već smo prepustili da ovu ljubavnu priču ispričaju oni koji je najiskrenije i bezrezervno pružaju, a to su djeca. Naši mali glumci su to odlično uradili – kaže Žarko Kovačević – Žare i dodaje da je on komponovao pjesmu, a tekst je napisao sa svojim bratom Draganom.

– Ova pjesma, kao i cijeli novi album “Glava”, je rezultat timskog rada celog benda, koji pesmama daje konačan oblik. Dosta nam je pomogao i naš bivši saksofonista/trombonista Petar Milanović, koji je i producent novog albuma, a u planu je ekranizacija još nekih pjesama sa novog albuma. Najbitnije je da su pjesme dobre, a spot je tu samo da začini cijelu priču – rekao je Žare.

Na sedmom po redu studijskom albumu “Glava” nalazi se osam novih i tri pjesme koje su objavljene kao singlovi “Živim na Balkanu”, “Teško je” i “Ljubav umire”. Pjesme koje odslikavaju trenutna razmišljanja i turbulentna emotivna stanja kroz koja su prolazili u prethodnom periodu. Osim ljubavi, u pjesmama se, kao i do sada, bave i socijalno angažovanim temama, a album je za sada objavljen na Jutjub kanalu benda.

(Muzička zona)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO