Zabava

"POSTALI SMO SOCIJALNI SLUČAJEVI" Ljiljana Jakšić o teškom periodu kroz koji prolazi sa kćerkom

Glumica Ljiljana Jakšić koja je u šestoj deceniji postala majka, a sada već sedam mjeseci ne može da radi zbog korona virusa, te se požalila na lošu finansijsku situaciju.

"POSTALI SMO SOCIJALNI SLUČAJEVI" Ljiljana Jakšić o teškom periodu kroz koji prolazi sa kćerkom
FOTO: VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ / RAS SRBIJA

Sedam mjeseci ne radim i naravno da je korona uticala. Nevjerovatna mi je priča, kao da sam u zoni sumraka iz koje nikako da se probudim. Došla sam večeras u Skadarliju da obiđem restorane. Još uvijek su svi jako stegnuti, ali je bliže tu nada da će se ovo sve završiti – započinje Ljiljana za emisiju Premijera-Vikend specijal.

Ljiljana je istakla da je dobila pomoć od države, ali da je zbog otkazanih nastupa postala “socijalni slučaj”. No, uprkos svemu, nije upućivala apel za pomoć.

– Nisam upućivala apele, bilo je uplaćemo nekih 90 hiljada za prva tri mjeseca, a onda smo postali socijalni slučajevi, sticajem okolnosti. To ti je kad ti život da limun, a napraviš limunadu. Desilo mi se da je advokatska kancelarija napravila donaciju za igranje moje predstave o Skadarliji – ispričala je glumica.

Pomenula je kćerku Dariju, koja je ove godine postala školarac.

– Ona je sada pošla u školu. Ona je bila uzbuđena, ja sam bila uzbuđena. To je jedan od meni najsvečanijih momenata u životu. Prvi je kada su mi je donijeli u porodilištu. Ja sam se jako radovala kada su rekli da kreću u klupe, ide svakodnevno u školu- rekla je ona, prenosi Blic.