Sport

POTEZ O KOJEM BRUJI ENGLESKA Kako je Mitrović oduševio ostrvljane (VIDEO)

Aleksandar Mitrović još jednom je oduševio ostrvo ali ovaj put ne golom ili asistencijom, nego jednim ljudskim potezom.

POTEZ O KOJEM BRUJI ENGLESKA Kako je Mitrović oduševio ostrvljane (VIDEO)
FOTO: SCREENSHOT/SPORKLUB

Posljednji sudijski zvižduk ove sezone u Engleskoj označio je početak velikog slavlja Fulama koji je pobjedom nad Brentfordom sa 2:1 izborio plasman u Premijer ligu. I dok je većina igrača bila prezauzeta trčanjem i slavljem, naš Aleksandar Mitrović se odlučio na potpuno drugačiji potez.

Srpski napadač, koji je ušao u 92. minutu, a onda u produžetku upisao asistenciju za drugi pogodak, prišao je do Davida Raja, golmana Brentforda. Raja je bio potpuno slomljen jer je čitave sezone vrhunski branio, a onda u finalu primio pogodak sa 35 metara iz slobodnog udarca i to posle “žabice”.

Mitrović je dao sve od sebe da ga utješi.

Srbin je još jednom pokazao klasu na kojoj mu zavide i engleska gospoda. Neko vrijeme je proveo sa Gajom, pričao o svemu i pokušao da ga uteši jer je španski golman djelovao potpuno slomljeno. Pokušao je Španac da sakrije lice u rukavicama i da samo legne na travu, ali ga je Mitar podigao na noge.

Nije ovo prvi put da je Srbin uradio ovako nešto jer se svi sjećaju kada je prije meča sa Birmingemom sredinom novembra skinuo svoju jaknu i obukao je dječaku ispred sebe koji se smrzavao.