Sport

POTPIS U ZVEZDI Talentovani Mišić dobio ugovor

Košarkaški klub Crvena zvezda mts nastavio je sa angažovanjem najtalentovanijih mladih igrača. Pavle Mišić, reprezentativac Srbije i dosadašnji član OKK Junior iz Niša, potpisao je u višegodišnji stipendijski ugovor sa crveno-bijelima!

POTPIS U ZVEZDI Talentovani Mišić dobio ugovor
FOTO KK CRVENA ZVEZDA

Pavle je visok 209 centimetara, igra na poziciji krilnog centra rođen, je 05. oktobra 2005. godine i jedan je od najtalentovanijih igrača u Evropi na svojoj poziciji.

Ovo je velika čast za porodicu i mene, ne potpisuje se za Crvenu zvezdu svaki dan. Ali ovim ništa nije gotovo, nego je tek početak! Očekuje me veliki posao, mnogo rada, treninga, puno dokazivanja. Uzor i neko na koga se ugledam i ponašanjem na terenu, i van njega je Nikola Mirotić, sjajan čovek i veliki igrač. Sada se radujem svemu što dolazi u Crvenoj zvezdi, svakako će mi biti lakše i zbog toga što većinu momaka koji igraju, ili koji su poput mene stigli u klub prethodnih dana, znam i iz reprezentacije. Sada je pred nama veliki posao, zajednički treninzi, utakmice… Mnogo sam srećan, ali i svjestan da je ispred mene dug put i sada je sve na meni – rekao je Pavle Mišić.