Sport

POTPISAN UGOVOR Borac i kompanija M:tel zajedno u Evropu

Predsjednik Borca Vico Zeljković i generalni direktor M:tela Marko Lopičić zvanično su potpisali ugovor po kom će pomenuta kompanija biti generalni sponzor najtrofejnijeg fudbalskog kluba iz Republike Srpske.

POTPISAN UGOVOR Borac i kompanija M:tel zajedno u Evropu
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Saradnja je, za sada, ozvaničena na godinu dana, a najavljeno je da će i poslije toga M:tel ostati uz “Velikana iz Platonove”.

Ovo je veoma važan dan za Fudbalski klub Borac, zahvaljujem se kompaniji M:tel i njenom generalnom direktoru Marku Lopičiću što su prepoznali ono što smo uradili u prethodnom periodu. M:tel je i do sada bio uz klub, a sada smo postigli dogovor o generalnom sponzorstvu. Stabilizovali smo klub, igraćemo kvalifikacije za Ligu Evrope ove godine, a učešće na međunarodnoj sceni nam je obaveza u narednim sezonama, jer uz takve rezultate Borac može dalje da napreduje i raste na svim nivoima – rekao je između ostalog Zeljković.

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija
Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Iz M:tela su takođe izrazili zadovoljstvo zbog saradnje sa banjalučkim klubom.

– Bili smo uz Borac i u proteklom periodu, kada je bilo teško, a i kada su stvari postale bolje. Sada smo našu saradnju podigli na viši nivo i hvala ljudima iz kluba što su našu kompaniju prepoznali kao važnog partnera, a mi smo prepoznali njihove visoke ambicije. Nadam se da ćemo iduće godine zajedno proslaviti titulu – poručio je Lopičić.