Hronika

Potraga dobila SREĆAN KRAJ: Sudski policajac za kojime se tragalo od sinoć PORODICI SE JAVIO IZ PODGORICE

Osoba za kojom su članovi Gorske službe spasavanja (GSS) Republike Srpske tragali od sinoć na Magliću javila se iz Podgorice i potraga je obustavljena.

Potraga dobila SREĆAN KRAJ: Sudski policajac za kojime se tragalo od sinoć PORODICI SE JAVIO IZ PODGORICE
FOTO: SRNA

Deset članova fočanske stanice GSS-a je od 23.30 časova sinoć, nakon dojave Republičke uprave Civilne zaštite, tragalo sa psima tragačima na Magliću za licem S.L. iz Sarajeva.

Spasioci su imali informaciju da je osoba, čiji je nestanak porodica prijavila kantonalnoj policiji u Sarajevu, posljednji put viđena na Trnovačkom jezeru, koje se nalazi sa crnogorske strane Maglića, a da je na područje Nacionalnog parka “Sutjeska” došla vozilom.

Automobil nije pronađen, pa su spasilačke službe zatražile od nadležnih službi da provjere da li je negdje to lice vozilom izašlo iz zemlje.

Nakon 15 časova traganja, spasioci su dobili informaciju da se nestala osoba javila rodbini iz Podgorice.

Kako je ranije objavila srpskainfo.com pripadnici Gorske službe spašavanja iz Foče sinoć su u kasnim noćnim satima krenuli u potragu za tridesetogodišnjim sudskim policajcem Sinišom Lizdekom zvanim Beli sa Pala čiji je nestanak prije dva dana porodica prijavila nadležnim službama.

Na njihovoj stranici na Facebooku navedeno je da je njihov tim sinoć u 23.30 krenuo u pravcu Maglica i Trnovačkog jezera u potragu za nestalim L.S. (30) sa Pala

-Poziv nam je proslijeđen od centra RUCZ 121 i MUP-a RS navedeno je na njihovom Facebooku.

(Srna, Željka Knežević)