Hronika

POTRAGA IMALA SREĆAN KRAJ Pronađene dvije djevojčice koje su nestale u Istočnom Sarajevu

Nakon velike potrage sinoć su na području Istočnog Sarajeva pronađena dvije djevojčice čiji je nestanak prijavljen ranije tog dana, rečeno je za Srpskainfo.

POTRAGA IMALA SREĆAN KRAJ Pronađene dvije djevojčice koje su nestale u Istočnom Sarajevu
Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

U Policijskoj upravi Istočno Sarajevo rekli su da je sinoć oko 18.30 časova prijavljeno da su nestale dvije djevojčice iz Istočne Ilidže.

Odmah nakon prijave angažovan je veći broj policijskih službenika PU Istočno Sarajevo, Sektora kriminalističke policije i pripadnika  jedinice žandarmerije PU Istočno Sarajevo koji su su saradnji sa Republičkom upravom  civilne zaštite RS, građanima Istočnog Sarajeva i uz koordinaciju sa  policijskim službenicima MUP Kantona Sarajovo izvršili pretragu terena, što je rezultiralo pronalaženjem djevojčica na području opštine Novi Grad u Sarajevu – rekli su u policiji.

Nakon što je utvrđeno da su djevojčice bez vidljivih povreda i da su se samovolno udaljile od kuće, one su oko 22.45 časova vraćene roditeljima.

– Zahvaljujemo se svim građanima Istočnog Sarajeva i ostalima koji su učestvovali u pronalasku djevojčica – poručili su iz PU Istočno Sarajevo.