Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

POTRAGA ZA NOVOSAĐANKOM Policija pretražuje rijeku ispod mosta Sloboda

Hronika
Autor:

Foto: Privatna arhiva

Novosadska policija pretražuje rijeku ispod mosta Sloboda u ovom gradu zbog tvrdnji nekoliko svjedoka koji kažu da su vidjeli kako mlađa djevojka skače sa istog, saznaje “Blic”. Svjedoci su policiji ispričali da su vidjeli djevojku, koja odgovara opisu Aleksandre Božić (20), čiji je nestanak prijavljen juče, kako skače sa mosta.

Ova informacija nije potvrđena, ali policija je ipak poslala ekipe koje su započele pretragu rijeke, piše Blic.rs.

Prema nezvaničnim informacijama da je djevojka koja odgovara Aleksandrinom opisu kobne noći taksijem došla do Mosta slobode, sačekala da se taksista udalji sa mjesta gdje ju je ostavio, a zatim skočila sa mosta.

Nezvanično saznajemo da je policija iste noći izašla na teren po anonimnoj prijavi te da je saslušala taksistu koji im je potvrdio da je do mosta dovezao djevojku koja odgovara Aleksandrinom opisu, ali da nije vidio da je devojka skočila.

Aleksandra Božić (20) posljednji put je viđena u noći između petka i subote, dva sata poslije ponoći, u Ulici Laze Telečkog u Novom Sadu i od tada joj se gubi svaki trag, ispričao je juče njen brat Luka. On je javeo da se od tada traga za njom, a da je njen nestanak prijavljen i policiji.

– Bila je sa mnom u gradu i samo je nestala. Zvao sam sve njene prijatelje, poznanike, objavio na svim društvenim mrežama i niko je nije vidio. Ima dva mobilna telefona, ali je sve vrijeme nedostupna na oba broja. Nikada se nije desilo da tako nestaje – ispričao je Luka, Aleksandrin brat.

Aleksandra Božić posljednji put je viđena u lokalu “Lazin salaš” u Ulici Laze Telečkog u Novom Sadu.

Visoka je 169 centimetra, teška 74 kilograma, a nosila je “mačkasti” oblik naočara za vid.

Na sebi je imala plave farmerke sa pertlama i bijelu majicu sa crnim printom sa prednje strane i natpisom “OH”.

Njen brat Luka moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Aleksandri da se jave na broj 065/800-1221 ili da pozovu policiju na broj 192.

Tamo su trenutno ronioci specijalnih jedinica Žandarmerije koji zajedno sa lokalnom policijom pretražuju teren.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO