Hronika

POTRESNO Muškarac dva puta pokušao da se baci pod autobuse, uslijed kočenja POVRIJEĐENA ŽENA

Muškarac (37) godina pokušao je danas dva puta da se baci pod vozila na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu danas oko deset sati, ali zahvaljujući prije svega prisebnosti vozača autobusa ostao je živ i prošao bez povreda.

POTRESNO Muškarac dva puta pokušao da se baci pod autobuse, uslijed kočenja POVRIJEĐENA ŽENA
FOTO: PROFIMEDIA

Incident se prvo dogodio se u blizini ugla Bulevara oslobođenja i Ulice novosadskog sajma, kada je muškarac skočio pred vozilo Gradskog saobraćajnog preduzeća, vozač je naglo zakočio prilikom čega je povrijeđena jedna žena (76) iz autobusa.

Nakon toga nesrećni muškarac je pobjegao sa lica mjesta, gde se ubrzo pojavila Hitna pomoć koja je zbrinula lakše povrijeđenu ženu iz autobusa.

Nakon samo pola sata i pola kilometra dalje na uglu Bulevara oslobođenja i Kralja Petra, isti muškarac ponovo je prijetio da će se baciti pod vozilo, ali je nakon toga uhvaćen i savladan, te je pozvana policija.

Hitna pomoć ponovo je izašla na teren i muškarca je odvezla na Kliniku za psihijatriju Kliničkog centra Vojvodine.

Stajao je na ivici saobraćajnice i samo se u sekundi bacio pod autobus. Međutim, bus je išao sporo i vozač je uspio da zakoči. Kada je šofer izašao napolje da vidi šta se događa taj muškarac mu je viknuo: “Što nisi vozio brže, da me ubiješ”. Pomogli su mu i on je otrčao dalje prema Železničkoj stanici i koliko sam čuo i tamo je pokušao da napravi incident ali je uhapšen – rekao je jedan od očevidaca sa Bulevara oslobođenja.

(Blic)