Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

POVEZIVALI SU GA SA MNOGIM LJEPOTICAMA Miloš Teodosić danas slavi ROĐENDAN, a o OVIM detaljima iz prošlosti NIKADA NE PRIČA

Zabava
Autor:

Foto: Mike Nelson/EPA

Srpski poznati košarkaš Miloš Teodosić danas puni 32 godine, a o njegovoj karijeri, ali i privatnom životu, već godinama se naširoko priča, dok on uporno izbjegava da govori o pripadnicama ljepšeg pola koje su mu osvajale srce.

Sportista Miloš Teodosić se prije nešto manje od dvije godine oženio glumicom Jelisavetom Orašanin, a njihov brak i život u SAD-u, gdje su se preselili zbog njegove karijere, i te kako je tema mnogih.

Teodosić ne voli da priča javno o odnosu sa suprugom, ali ni o svojim nekadašnjim romansama, dok se zna da je bio u vezi sa nekoliko dama koje su poznate javnosti.

View this post on Instagram

?❣️ #nba#laclippers#losangeles

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on

Miloš je, naime, čak četiri godine bio u ljubavi sa odbojkašicom Majom Ognjenović, sa kojom je i živio u Atini, a planirali su bračni život, piše Blic.

Raskinuli su 2013. godine, da bi se nakon toga Teodosić zabavljao sa glumicom Sofijom Rajović, međutim njihova ljubav nije potrajala.

Spekulisalo se i o njegovoj vezi sa manekenkom Jelenom Kuveljić, a o tome, kao ni o ostalim izabranicama, nije govorio.

Povezivali su ga i sa Anastasijom Ražnatović, kao i sa bivšom djevojkom fudbalera Vladimira Volkova, Jovanom Milinković, a sreću je, naposlijetku, našao kraj Jelisavete Orašanin, koja im je u februaru na svijet donijela kćerku Petru.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO