Sport

POZNAJE BORAC Jagodić: Domaćini su favoriti, a mi nemamo šta da izgubimo

Ekipa Radnika je u proteklom periodu pružila nekoliko kvalitetnih utakmica, ali još uvijek nema pobjedu u tekućoj sezoni Premijer lige BiH.

POZNAJE BORAC Jagodić: Domaćini su favoriti, a mi nemamo šta da izgubimo
FOTO: FK BORAC

Bijeljinci će u okviru 7. prvenstvenog kola u nedjelju (19) gostovati Borcu koji takođe nema trijumf, a pomenuti timovi zauzimaju posljednja dva mjesta na tabeli.

Bijeljinci će biti dosta oslabljeni u narednom duelu, Nikola Popara je suspendovan zbog kartona, Ivan Šubert i Jovan Motika su se tek vratili treninzima, tako da će preskočiti ovaj duel, a najverovatnije u timu neće biti ni Faruka Gogića koji ima zdravstvenih problema.

– Ni Borac, klub koji svakako dobro poznajem, a ni mi po igri i kvalitetu ne zaslužujemo trenutni položaj na tabeli. Nema sumnje da je banjalučki tim favorit s obzirom na sastav ekipe i činejnicu da mi nećemo biti kompletni. Ipak, tražiću od svoje ekipe da zadrži nivo iz prethodnog perioda, u ovoj utakmici nemamo šta da izgubimo, a možemo mnogo da dobijemo – poručio je trener Vlado Jagodić, te dodao:

– Cilj mi je da moji igrači daju sve od sebe, ako nastave da igraju kao u posljednje četiri utakmice malo ko može da nas dobije. Iskoristio bih ovu priliku da čestitamNikiću i Amaru Tahriću na pozivima u mladu reprezentaciju, a golman Azur Aljkanović i Predrag Ristanović su na rezervnom spisku. Još nekoliko mladih igrača je iskoristilo prilike koje sam im pružio u proteklim mečevima, svi zaslužuju čestitke. Nažalost mi smo u tim mečevima promašili mnogo šansi.

Pročitajte još

Debitantski nastup u susretu protiv Borca mogao bi da upiše Nikola Gajić, 23-godišnji napadač koji je ponikao u novosadskoj Vojvodini, a još je igrao za Beočin, Bačku, Kabel i Radnički iz Pirota.

U reprezentativnoj pauzi koja će da uslijedi poslije predstojećeg kola Radnik će da odigra dvije utakmice.

Za 5. septembar planiran je prijateljski duel i u toku su pregovori sa nekoliko klubova, dok će 8. septembra igrati prvo kolo Kupa Republike Srpske.

Prihvati notifikacije