Hronika

Poznato stanje pjevača kojeg su uboli NOŽEM U SRCE: Strahinji zaboli nož u lijevu stranu grudnog koša u masovnoj tuči

Pjevač Strahinja Mrđan (27) iz Veternika koji je teško povrijeđen u noći između subote i nedjelje u masovnoj tuči koja je izbila na platou ispred Spensa u Novom Sadu, u svesnom je stanju i u toku dana planira se njegovo premiještanje na Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici.

Poznato stanje pjevača kojeg su uboli NOŽEM U SRCE: Strahinji zaboli nož u lijevu stranu grudnog koša u masovnoj tuči
FOTO: INSTAGRAM / SCREENSHOT

Kako kažu iz Kliničkog centra Vojvodine nakon nakon hitnog prijema, kompletne dijagnostike i operacije, drugog postoperativnog dana pacijen je svestan i hemodinamski stabilan. Dalje liječenje nastaviće na Odjeljenju grudne hirurgije IKVBV.

Mrđan je u masovnoj tuči zadobio ranu nožem tik do srca. Istraga će pokazati šta bio povod za obračun. Mrđan nije pjevao u lokalu ispred kog se desila tuča nego je tu bio privatno. U tuči je povrijeđen i Novosađani (29), koji je zadobio lake tjelesne povrede.

Pročitajte još

Koliko je obračun bio masovan govori i podatak da je policija na saslušanje privela više od 20 ljudi koje je ispitivala do ranih jutarnjih časova.

Iz lokala “Prag” demantuju pojedine medije da je tuča bila u njihovim prostorijama, iako je ovaj bar zatvoren i zapečaćen od strane policije.

– Obavještavaju se gosti kao i mediji koji su pisali o “krvavom obračunu” i “masovnoj tuči”, da se takav događaj nije dogodio u lokalu Resto bar Prague. Izražavamo iskrenu zabrinutost za povrijeđenog mladića, uz uvjerenje da će se u što kraćem roku oporaviti od zadobijenih povreda – saopštili su na Instagram nalogu ovog bara.

Prihvati notifikacije