Sudbine

Poznato vrijeme i mjesto sahrane majke Lene Kovačević: Nada 25 godina radila na RTS, u Dnevniku se oprostili od nje

Majka pjevačice Lene Kovačević, Nada Perić Kovačević preminula je danas, a kolege sa RTS, gdje je radila 25 godina, oprostile su se od nje i u Večernjem Dnevniku.

Poznato vrijeme i mjesto sahrane majke Lene Kovačević: Nada 25 godina radila na RTS, u Dnevniku se oprostili od nje
FOTO: SNEŽA KRSTIĆ / RAS SRBIJA

Nada je na Javnom servisu bila šef pravne službe i bavila se zaštitom autorskih prava serija i filmova. Na Dnevniku su saopštili da će biti sahranjena 6. januara u 13 časova na Novom groblju u Beogradu.

Inače, Lena je na svom Instagramu podijelila fotografiju majke, i uz to se oprostila emotivnom porukom.

– Anđele moj, anđele naš, nado. Otišla si Gospodu koga si svim srcem voljela. Radost je tvoje srednje ime, ljubav i požrtvovanje tvoj savjet za srećan život. Umjela si da se raduješ životu u potpunosti, nevjerovatne životne energije po kojoj si prepoznatljiva, pa tako i poslednjih godina tokom prestrašne bolesti koju si nosila kao svoj Krst. Ti si učila nas kako da se sa bolešću tvojom nosimo. Kao da je sve normalno. A bila je borba… Bila si i u tome blagodarna. Nasmijana. Zaslužila si Svjetlost. Mamice – napisala je, piše Blic.

Nada Kovačević se, za razliku od slavnog supruga Dušana i nasljednice, nije bavila umjetnošću, već advokaturom. Važila je za uglednu, cijenjenu i uspješnu damu, a mediji su svojevremeno pisali da je upravo ona stub njihove kuće i žena van domašaja javnosti.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu