Zabava

PRAVA ATRAKCIJA Zaronite u najdublji bazen na svijetu koji je opčinio sve avanturiste (VIDEO)

Predstavljamo vam najveći i najdublji bazen na svijetu – Deep Dive Dubai.

PRAVA ATRAKCIJA Zaronite u najdublji bazen na svijetu koji je opčinio sve avanturiste (VIDEO)
FOTO: DEEP DIVE DUBAI/YOUTUBE

Sa početkom rada u julu 2021. godine, ova atrakcija je uzbudila sve avanturiste nudeći svijet jedinstvenih mogućnosti za ronjenje ali i mnogo više.

Bazen koji je zasluženo dobio titulu najveće podvodne atrakcije lociran je u Dubaiju, na samo 15 minuta od centra grada, a dubok je rekordnih 60 metara. Deep Dive Dubai je otvoren 7. jula ove godine i nudi mnoštvo iskustava, uključujući ronjenje kako za iskusne tako i za početnike.

Ono što ga čini izuzetno posebnim jeste što se prilikom ronjenja zapravo obilaze izgrađene podvodne građevine, koje tematski podsjećaju na napušteni, podvodni grad, ispunjen prostorijama i detaljima koji se ne može obići iz jedne ture ronjenja.

Bazen je opremljen sa 56 kamera kako bi se osigurala sigurnost ronilaca, a napunjen vodom sa temperaturom od 30 stepeni i savremenim sistemima za osvjetljenje, ozvučenje i pročišćavanje vode koje prave ugodnu atmosferu za ronioce. Deep Dive Dubai u sklopu bazena nude i obuke za početnike, ali i za sve one koji žele da usavrše ronjenje na većim dubinama, piše Kuća Stil.

Prihvati notifikacije