Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“PRAVDA ZA DAVIDA” PODRŽAVA MEKTIĆA Dragičević: Tražićemo momentalnu ostavku Tegeltije

Društvo
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Podržao sam i ja tu ideju i grupa “Pravda za Davida” će iz Banjaluke ići na te proteste i tražićemo momentalnu ostavku predsjednika VSTS-a Milana Tegeltije -rekao je za N1 Davor Dragičević, povodom najavljenih protesta ispred VSTS-a na koje je pozvao ministar Dragan Mektić.

– Dokle god su oni na čelu VSTS-a, predmet David Dragičević i Dženan Memić neće biti riješeni. Imali su dovoljno vremena, očigledno to je korumpirano – vidjeli ste sve na onim snimcima i sve dok su ti ljudi na pozicijama to se neće promjeniti. Ja očekujem da se predmet David Dragičević prenese na Tužilaštvo BiH, ali ako Gordana Tadić, Ružica Jukić, Milan Tegeltija budu na vrhu – od toga nema ništa. Kao što naš advokat Ifet Feraget kaže, nama samo trebaju pošteni tužioci da se ovi predmeti riješe – ističe Dragičević.

Takođe, otac stradalog sarajevskog mladića Dženana Memića pozvao je građane da podrže ministra bezbjednosti BiH Dragana Mektića, koji traži mirne proteste ispred Visokog sudskog i tužilačkog savjeta BiH (VSTS).

Memić je za N1 potvrdio da će se pridružiti protestima na koje je pozvao ministar Dragan Mektić, te dodao da će se protesti održati u srijedu u 12 sati.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO