Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PRAVE LJEPOTICE Ovako izgledaju kćerke Marine Perazić i bivšeg bubnjara EKV (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: nycgirl81291/Instagram screenshot

Prepoznate ih po poznatom prezimenu, a pamtite ih zbog brojnih zanimljivih detalja koje ih krase i prate.

Poznata mama u ovoj priči je Marina Perazić, pkevačica rodom iz Rijeke, koju je jugoslovenska publika upoznala kao pkevačicu grupe “Denis i Denis”, a onda i kao solo umjetnika.

Predvodnica elektronske muzike u bivšoj Jugi osamdesetih godina nosila je i laskavu titulu seks simbola SFRJ.

Marina Perazić koja živi u Rijeci nije promienila muzički pravac do danas iako je sada daleko manje aktivna na muzilkoj sceni.

Pjevačica koja je pre nekoliko godina učestvovala u rijaliti programu “Farma” viđa se često na festivalima elektronske muzike i žurkama na koima se sluša isti zvuk.

Marina je sa bivšim suprugom Ivanom Feceom Firčijem imala veoma buran brak koji im je donio kćerke Miu Katarinu i Lunu Mariu Fece.

Odnos koji je počeo kao zaljubljenost na prvi pogled pretvorio se u mučnu vezu. Kako je pjevačica koja se danas bavi treninzima Zumbe pričala, bivši suprug ju je fizički i psihički zlostavljao pa je ona zbog toga sa kćerkama pobjegla iz Amerike gdje su neko vrijeme živjeli svi skupa.

Ivan Fece Firči koji je bio bubnjar novosadske grupe Luna i kultnog sastava Ekaterina Velika, optužio je bivšu suprugu za otmicu djece.

Foto: Robert Getel/RAS Srbija

Ivan Fece Firči

Mnogo prljavog veša bilo je iznijeto u javnost, a onda su se strasti, makar javno, smirile.

Najlkepša strana Marininog i Ivanovog braka svakako su njihove kćerke koje žive u Njujorku, a često dolaze i u Novi Sad.

Starija Mia danas ovako izgleda. Bavi se modnim dizajnom, ima svoj brend, a njen autentični modni ukus do izražaja dolazi i u ličnom stilu.

Ovo je mlađa Luna koja je žustro branila tatu u TV studiju tokom trajanja rijaliti takmičenja “Farma” u kojem je i on, nakon bivše supruge, učestvovao i u kojem je izazvao burne i oprečne reakcije javnosti.

Kćerke Marine i Ivana Fecea nasljedile su od roditelja njihove najkarakterističnije fizičke crte i kao što rekosmo, najlepša su “strana” njihovog braka.

(Žena Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO