Zabava

PRAVI LUKSUZ ZA BEBU Trudna Sofija Milošević daje više od 20.000 EVRA za kolijevku i kolica

Manekenka uveliko kupuje i naručuje opremu i odjelca za sina, a ni u poodmakloj trudnoći nije odustala od mini-haljinica i visokih štikli.

PRAVI LUKSUZ ZA BEBU Trudna Sofija Milošević daje više od 20.000 EVRA za kolijevku i kolica
Foto: Instagram/Lukajovic/Instagram

Srpska mankenka Sofija Milošević koja je posljednjih godina nosila brojne revije svetskih dizajnera, početkom godine život je promjenila iz korijena. Od momenta kada je uplovila u vezu sa uspješnim fudbalerom Lukom Jovićem, posvetila se novom poglavlju života. Fotografisanje za kampanje, revije i svoj primarni posao stavila je na čekanje, a iznenadna trudnoća je pred njom postavila ozbiljan zadatak da se spremi za novu životnu ulogu.

Na fotografijama do kojih smo došli u posjed, Sofija šeta centralnim ulicama Madrida, tačnije uslikana je u ulici Gran Vía dok je obilazila radnje sa bebi-opremom. Ono što je fascinantno jeste da je Sofija bez obzira na blagosloveno stanje, koje očigledno dobro podnosi, nosila visoke potpetice i mini-haljinu.

Sofija i Luka krajem septembra dobiće sina, kojem uveliko biraju ime.

Sofija je otišla kod Luke čim su otvorene granice, naročito što je on sada zbog povrede stopala na oporavku pa mogu da budu non-stop zajedno jer on mora da mirije. U Španiji imaju veću privatnost, zbog čega su odlučili da budu u Lukinoj kući u Madridu. Tokom dana koriste vrijeme kako bi se sunčali i kupali na bazenu koji je u dvorištu vile, a Sofija je počela intenzivno da uči da kuva i španske specijalitete. Posebna soba u ovoj kući sprema se za bebu, a Sofija je u potpunosti posvećena tome kako će izgledati, dok stvari za mališana uveliko kupuje u radnjama najpoznatijih brendova, a na njihovu adresu stižu i pokloni poznatih kreatora kod kojih godinama pazare – kaže izvor Blica i otkriva da je Sofiji u posjeti drugarica sa kojom i obilazi radnje.

– Još je neizvjesno gdje će se manekenka poroditi, da li će to biti Madrid ili Njujork. S obzirom na to da je godinama radila u Americi, željela bi da tamo na svijet donese bebu, a Luka će, ako mu obaveze oko kluba to budu dozvoljavale, prisustvovati porođaju. U svakom slučaju, iako se porodi u Njujorku, sa bebom će ubrzo doći u Španiju zbog klime koja joj je prija. Za nasljednika je već odvojena ogromna prostorija u Lukinoj kući u kojoj će biti sve što je potrebno za mališana. Sofija je u početku imala mučnine, ali se sada odlično osjeća i zato se često može videti kako skockana i sređana šeta Madridom.

Prema saznanjima, ona i Luka do porođaja možda još jednom dođu u Srbiju, ali i to zavisi od Lukine povrede.

– Osim što je uveliko spremila sobu za mališana, Sofiju je iz Srbije poručila knjige o roditeljstvu.

Prema saznanjima, Sofija je odlučila, a Luka je podržao u tome, da naruče kolijevku i kolica specijalno izrađena za njihovog mališana.

– Postoji poznati svjetski brend koji za veliku svotu novca pravi kolica i kolijevku prema visini roditelja kako ne bi morala kičma da im trpi dok uzimaju bebu ili voze kolica. Na njima postoji i mogućnost podešavanja visine kada se smjenjuju roditelji, a osim što je konstrukcija izrađena od čvrstih materijala, platnom kojim se oblaže kolevka i kolica su od antialergijskih i organskih materijala. Kako će Jovićev nasljednik uz kolevku i kolica dobiti i ljuljašku u istom dezenu, cijena ovog seta može dostići više od 20.000 evra – otkriva izvor.

Kako Blic sasznaje, Luka i Sofija su planirali vjenčanje i prije nego što su saznali da je ona trudna, a od tog trenutka aktivno radili na pripremama. Međutim, pandemija virusa korona ih je omela.

– Luka i Sofija su se radovali da svoju ljubav ozakone i to proslave sa prijateljima, ali ih je virus u tome spriječio. Svakako ostaje plan da čim se situacija u svijetu sredi, organizuju slavlje – kaže naš izvor.