Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“PRAVI SAM DETEKTIV” Milica Pavlović konačno progovorila o LJUBAVNOM ŽIVOTU

Zabava
Autor:

Foto: Luka Bošković/Stefan Stojanov/Privatna arhiva

Pjevačica je povodom Dana zaljubljenih uradila poseban editorijal za Blic Super TV, kada je otkrila da joj fali ljubavi, što je sebi poželjela u ovoj godini. O tome kakav joj je trenutni emotivni status otpjevala je u novoj pjesmi.

Mlada muzička zvijezda Milica Pavlović važi za jednu od najuspješnijih pjevačica koju su iznjedrile Zvezde Granda i među top pet u regionu.

– Trudila sam se da privatan život zaštitim koliko mogu, iako sam svjesna da sam kao javna ličnost izložena privatno i poslovno. Uvijek sam bila iskrena sa svojom publikom i sigurno da ne bih krila da sam zaljubljena – kaže Milica.

“Senjorita” obično govori kako je usamljena, u šta je mnogima teško da povjeruju budući da je riječ o jednoj od najatraktivnijih mladih pjevačica. Na slikanju za “Super TV” Milica se pojavila u crvenom vešu, omotana tilom u istoj boji, tek da sluti na radost i strast. O njenom trenutnom emotivnom statusu govori i njena nova pjesma “Status kvo”.

– U svakoj pjesmi koju sam otpjevala do sada utkala sam dio sebe. Tako da i ova govori o tome da sam u fazi status kvo. Kod mene je mirno more, nažalost. Više puta sam rekla da želim da se taj status promijeni, tako da se nadam da će mi ova 2020. godina, koja je uveliko počela, donijeti strast. Neka ova crvena boja nasluti to – kroz osmijeh kaže Milica dok pozira poput manekenke.

Primjetno je da je pjevačica svoju liniju dovela do savršenstva, pa je sasvim izvjesno da bi joj Dan zaljubljenih mogao donijeti novu ljubav. Milica nikada nije krila da je temperamentna kako na sceni, tako i ljubavi, te da voli da je muškarac samo njen.

– U ljubavi sam pravi detektiv, ali to ne smijem da obrazložim kako ne bih i dalje bila sama – kroz osmijeh kaže Milica, na čije nastupe dolaze i bivši momci.

Pavlovićeva ne krije da je sa mnogima od njih ostala u dobrim odnosima, ali nisu u stalnom kontaktu:

– Dolazili su da uživaju i sa djevojkama, ja se uvijek pristojno javim, mahnem, da ne bi ispalo da sam uobražena.

Vatrena Milica je satima zabavljala ekipu koja je radila na ovom editorijalu, a sve vrijeme pjevušila. Šminkeri i fotografi lako su se dogovarali sa njom o svemu jer se činilo da u svakom trenutku zna šta hoće.

Udvarači joj ne manjkaju

Iako Milica uživa solo, taj status bi lako mogao da se promijeni jer nije da joj fali udvarača, makar na društvenim mrežama. “Kuću bih ti prepisao”, “To je moja žena”, “Lavice, goriš”, “Ti si, ženo, bomba godinama”… samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod fotografija Milice Pavlović na društvenim mrežama.

– Svi su hrabriji na društvenim mrežama – bilo je sve što je na tu temu rekla Milica.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO