Politika

Pravio se kotlić, vozilo biciklo, a stiglo se i ZAIGRATI KOLO: Borenović podijelio kako je proveo vikend (VIDEO)

Sve stižemo, samo je dan kratak – ovim riječima se lider PDP, Branislav Borenović pohvalio na društvenim mrežama brojnim aktivnostima koje je imao protekli vikend, a na kojima se, sudeći po fotografijama stigao i dobro zabaviti.

Pravio se kotlić, vozilo biciklo, a stiglo se i ZAIGRATI KOLO: Borenović podijelio kako je proveo vikend (VIDEO)
FOTO: PDP

Od kotlićijade, preko stranačkih aktivnosti, vožnje bicikla po Manjači, a stiglo se i zaplesati narodno kolo, čime je Borenović zaslužio titulu najaktivnijeg političara tokom proteklog vikenda.

FOTO: PDP
FOTO: PDP

On je u subotu na društvenim mrežama objavio fotografije sa sjednice Glavnog odbora PDP na kojoj je potvrđena kandidatura poslanice Jelene Trivić za predsjednicu Republike Srpske.

Nakon sjednice, Borenović je u pratnji Trivićeve otputovao u Mjesnu zajednicu Grbavci kraj Gradiške gdje su se družili sa građanima, a potom se uputio u Modriču gdje je bio gost na jednoj svadbi, na kojoj je zaigrao kolo sa domaćinima i drugim gostima.

Veselo kod našeg domaćina Teofilovića u Modriči, koji ženi sina. Danas sve stižemo, samo je dan kratak – napisao je Borenović ispod videa na kojem igra kolo.

Dan kasnije, Borenović je odlučio da vrijeme provede u nešto opuštenijem tonu pa je prvo sa stranačkim kolegama Mladenom Ivanićem i Igorom Crnatkom otišao na tradicionalnu kotlićijadu u Кotor Varoš, gdje se, između ostalog, sa jednim veselim društvom veselio uz veliki hit „Romanija“.

Nakon dobre čorbe, Borenović je ostatak dana odlučio da provede u sportskim aktivnostima, pa se obreo na Manjači gdje je vozio biciklo i uživao u prirodi.

FOTO: PDP
FOTO: PDP

– Plato Manjače, područje oko sela Bunarevi savršeno za vožnju biciklima. Do svake kuće ćemo doći i porazgovarati sa našim ljudima! – napisao je Borenović.

I tako, stranačke aktivnosti, politika, zabava, sport, sve to očigledno stane u vikend jednog političara.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije