Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“PREDAJEMO PAPIRE” Uveliko se priča o Kijinom i Slobinom VJENČANJU U AMERICI

Zabava
Autor:

Foto: Screenshot TV Pink/Screenshot

Jedan dnevni list je prenio priču o tome da Kija Kockar i Sloba Radanović planiraju da stanu pred matičara ponovo, kao i da će se ova ceremonija ponovnog stupanja u brak odviti u Americi u junu, kada nekadašnji supružnici planiraju da idu na turneju po ovom kontinentu.

– Sama sam. Nemam nikakvu ljubav. Ne udajem se za Slobodana. Bili su naslovi da se udajemo u junu u Americi. Ne idemo u Ameriku u junu nego u septembru. Radi se upravo na tome, predajemo papire. Nadam se da će nam Amerikanci dati vizu s obzirom na to da sam na svim štandovima po Americi – osvrnula se Kija Kockar na novinske napise, spominjući pritom jedan američki magazin koji ju je svrstao u 12 uspješnih žena na koju treba obratiti pažnju.

Osim toga, Kockareva je u “Novom jutru” priznala da joj je tek sada drago što nije emotivnog partnera predstavila javnosti, budući da se raskid desio brže nego što je mogla da očekuje, piše Blic.

– Drago mi je što ga nisam predstavila u javnosti upravo zbog ovih stvari. Moj sljedeći partner biće predstavljen ako se desi beba, što se ja nadam da će se nekad desiti – zaključila je vlasnica hita “Amorova strela” uz osmijeh.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO