Hronika

“Prednji dio kao da je bio prepolovljen” Detalji stravične nesreće u kojoj su POGINULA DVA MLADIĆA

Dvojica mladića B.I. (26) iz Jabuke i M.B. (26) iz Pančeva poginuli su, dok je njihov drug D.J. iz Jabuke teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Glogonj kod Pančeva.

“Prednji dio kao da je bio prepolovljen” Detalji stravične nesreće u kojoj su POGINULA DVA MLADIĆA
FOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ/RAS SRBIJA

Stradali mladići bili su u automobilu “audi TT”, koji je sletio s puta i udario u drvo. Pretpostavlja se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina, a da je “audi” sletio s kolovoza u noći između ponedjeljka i utorka. Međutim, olupina je pronađena tek juče oko osam sati, prenosi Blic.

– Ne zna se tačno vrijeme nesreće jer su dijelovi “audija” bili ispod brdašceta, na oko 20 metara udaljeni od asfalta. Vozač koji je ujutru prolazio tuda primijetio je oguljeno drvo i nešto dijelova po putu. Kada je prišao bliže, shvatio je da je riječ o saobraćajki. Tijela dvojice mladića bila su van vozila, a u zadnjem dijelu automobila, koji se bukvalno raspao, bio je teško povrijeđeni putnik – kaže izvor i dodaje:

– Pretpostavlja se da se vozilo kretalo brzinom i većom od 150 na sat. Auto je oborio saobraćajni znak, preletio preko kanala i udario u stablo. Od siline udarca “audi” se raspao na četiri dijela, mladići koji su bili naprijed ispali su i poginuli, dok je treći, koji je sjedio pozadi, teško povrijeđen. Kada je pronađen, bio je svjestan, ali konfuzan. Nije mogao da se sjeti šta se desilo. Prevezen je u Urgentni centar. Još se ne zna ko je od dvojice poginulih momaka vozio, a pretpostavlja se da je za volanom bio M.B.

– Ne zna se ni gde su trojica mladića bila, ali se pretpostavlja da su krenuli da odvezu druga B.I. u Batajnicu, gdje radi i gdje je trebalo da bude u šest sati na poslu – rekao je jedan poznanik nastradalog B.I.

Prizor na mjestu nesreće bio je jeziv. Zadnji dio automobila potpuno je bio odvojen od prednjeg, a taj prednji dio kao da je bio prepolovljen. Akumulator, dijelovi vrata, staklo bili su rasuti svuda.

Prihvati notifikacije