Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PRELAZNI ROK U REALU Na meti “kraljevskog kluba” su Gomes, Dibala i Pogba

Sport
Autor:

Foto THIAGO BERNARDES / EPA

Španski listovi su se naširoko raspisali o prelaznom roku u madridskom Realu i mogućim pojačanjima.

“Kraljevski klub” sprema detaljnu rekonstrukciju tima, a već je poznato koji igrači će napustiti ekipu (i dalje su kontradiktorne informacije oko statusa Luke Jovića).

Madridski As javlja da Real prati Igora Gomesa iz Sao Paula. Ovaj ofanzivni vezista ima 21 godinu, a podsjeća na slavnog zemjaka Rikarda Kaku.

Za Gomesa se još interesuju Barselona, Sevilja i Ajaksm a problem je činjenica da mladi igrač košta 50 miliona evra. U Realu se ipak nadaju dogovoru zbog dobrog odnosa sa agencijom mladog igrača.

Mundo Deportivo navodi da je na izlaznim vratima Luka Modrić. Hrvatski reprezentativac je jedan od najplaćenijih a ima 34 godina, pa u Realu žele mlađeg. Ovaj list navodi da je vraćanje Martina Edegora sa pozajmice iz Sosijedada sve izvjesnije.

Pored Asa, Marka je donijela naslov o navodnoj svađi Florentina Pereza i Zinedina Zidana oko angažovanja Pola Pogbe, dok Diario donosi suprotne informacije. Po njima predsjednik i trener su se dogovorili i želja je da se dovede Paolo Dibala, član Juventusa.

Naredni prelazni rok će da pokaže ko je imao najbolje informacije od španskih kolega.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO