Zabava

"Prema Anastasiji sam stroga, sa Milijem ne pričam kad se ugase kamere” Ceca o "Zvezdama Granda", kćerki i kolegama (FOTO)

Pjevačica Ceca Ražnatović je u intervjuu za “Super TV” podijelila je utiske kao član žirija “Zvezda Granda” i otkrila šta mora da posjeduje pjevač da bi njegovo ime imalo težinu u svijetu muzike.

"Prema Anastasiji sam stroga, sa Milijem ne pričam kad se ugase kamere” Ceca o "Zvezdama Granda", kćerki i kolegama (FOTO)
FOTO: MITAR MITROVIĆ/RINGIER

Kada se u javnosti pojavila infromacija da će Svetlana Ceca Ražnatović biti dio žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” svi su sa nestrpljenjem čekali emisije. Prošlo je šest mjeseci od kako je muzička zvijezda dio ovog šou programa, pa smo sa njom sumirali utiske o periodu koji je iza nje.

– Veoma dinamičan. Mislim da gledaoci nemaju prilike da vide sve jer pored subotnje emisije iza nas stoji rad sa kandidatima u muzičkom studiju gdje pred svaku emisiju radimo sa njima. Meni mnogo u tome pomaže Ivana Peters. Što se tiče emisija, trudim se da budem realna u komentarima, da kandidati ne napuste scenu bijesni ili tužni. Prije svega jer su tek na početku karijere i nije poenta da budu nesrećni, već da, kada im se ukaže šta su greške, se potrude da iste isprave.

Šta je najlakše, a šta najteže u radu sa kandidatima?

– Nekada je najteže odabrati pravu pesmu, a nekada nedostatak vremena. Volim da se posvetim kandidatima i dam svoj maksimum.

FOTO: PETAR MARKOVIĆ/RINGIER
FOTO: PETAR MARKOVIĆ/RINGIER

Šta je potrebno danas da bi neko bio zvijezda?

– Mnogo je tu faktora. Svjedoci smo da se na našim prostorima za proteklih nekoliko godina nije pojavila ni jedna velika zvijezda. Zbog čega je to tako sigurno da bismo mogli da pričamo u nedogled. Za zvijezdu mora da se poklopi mnogo stvari, od toga da budeš odličan pjevač, do izgleda, harizme, stava i mnogo toga još. Naravno, potrebno je da se uloži mnogo truda i rada da bi se napravila zvijezda. Bog vam da dar, na vama je da li ćete ga dalje razvijati ili nećete.

Čemu vi i Ivana Peters učite kandidate, na čemu potencirate?

– Da kada izađu na scenu daju 105 posto sebe. Trema je tu ogroman faktor koji ih sputava. Najveći problem je da im se objasni kako da se oslobode treme i da, ako i pogreše, nastave dalje. Svima se desi da pogriješe i nama koji smo u muzici više od trideset godina.

Od Anastasije tražim maksimum

Kada bi vaša ćerka Anastasija izašla na binu kao takmičar šta biste pohvalili, a šta joj zamjerili?

– Mislim da bih bila surovo stroga, baš kao kada sam sa njom u studiju kada snima pjesme. Tada od nje tražim da izvuče svoj maksimum.

Sa Milijem ne pričam kada se kamere ugase

Javnosti su zabavne vaše svađe sa Bosancem, ali se čini da sa Milijem to pređe u ozbiljnu prepirku? U kakvim ste odnosima kada se kamere ugase i da li se ponekad stvarno iznervirate zbog komentara kolega u žiriju?

Pročitajte još

– Gledajte, trudim se da se za svoje kandidate borim maksimalno. Ne volim kada ne dobiju glas, a pogotovo kada im se jasno i argumentovano ne objasni gdje su pogriješili. Lako je sjediti i pričati da nije valjalo ovo ili ono, ali pokaži kako je ispravno da bi svi mi koji navodno ne znamo, čuli tebe koji ispravno radiš. Sa Milijem ne komuniciram kada se kamere ugase, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije