Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PREMINULA POZNATA GLUMICA Zbog ljubavi je otišla u Italiju, a mir je našla u NJEGOVOM zagrljaju

Kultura
Autor:

Foto: screenshot Youtube

Vijest da je poznata glumica Marija Baksa preminula u svom stanu u Beogradu rastužila je mnoge one koji su voljeli i pratili njena djela. Poznata je kao jedna od najljepših filmskih zvijezda bivše Juge, a Beogradom kolaju legende da su se svi muškarci okretali kada ona prođe ulicom.

Uprkos velikoj slavi koju je uživala na našim prostorima Marija se sedamdesetih godina seli u Italiju, gdje snima film za filmom, a pričalo se da je otišla zbog ljubavi.

Tokom života u italijanskoj prestonici uspjela je da se “progura” u javnim krugovima, a nevjerovatnom brzinom je osvajala svojim šarmom i ljepotom. Baš zahvaljujući Baksi, u Beograd je svojevremeno dolazio čuveni fotograf Angelo Frontoni, a u nju je beznadežno bio zaljubljen veliki producent grčkog porijekla Ovidije Asonitis. Ovaj Grk je nekoliko puta prosio Baksu, koja ga je uporno odbijala.

Ipak jedna osoba uspjela je da osvoji srce lijepe glumice, a radi se o biznismenu Milojku Veljoviću. Marija je uživala u srećnom braku sa njim, a iz ljubavi su dobili i kćerku Taritu.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO