Zabava

PREPLAKALA NOĆ Luna otvorila dušu, odlučila da će uraditi OVO dok Marko ne izađe

Luna Đogani je emotivno reagovala kada je shvatila da napušta rijaliti, a kako smo mogli da primjetimo, suze je brzo zamijenio osmijeh.

PREPLAKALA NOĆ Luna otvorila dušu, odlučila da će uraditi OVO dok Marko ne izađe
Foto: Vladimir Živojinović/RAS Srbija

Bez šminke, sa kosom skupljenom u punđu i u kratkom šortsu i japankama, Luna je sa svojim ljubimcem prošetala po kraju u kome živi. Iako u prvi mah nije željela da daje izjave, Luna je priznala da je srećna što je nakon višemjesečnog boravka u Zadruzi konačno zaspala u svom krevetu.

Odlično sam, spavala sam kod kuće. Probudila sam se odmorna nakon dužeg vremena, izvela sam kuce, tako da se super osjećam – rekla je Luna, i dodala da će joj trebati vremena da se navikne da zaspi ranije, jer je u rijalitiju legala u jutarnjim časovima:

– Legla sam kako sam i navikla, u 5 ujutru, treba taj neki balans da nađem, ali generalno se dobro osjećam, probudila sam se u svom krevetu.

Ipak, iako su tek dva dana razdvojeni, Đoganijeva ne može da sakrije da jedva čeka da potrči u zagrljaj Marku Miljkoviću.

– Bilo je neobično bez Marka, naravno da je mnogo teško i da mi mnogo nedostaje, ali eto, još par dana je ostalo, pa ga čekam – zaključila je Luna Đogani, koja je potom nastavila da šeta ljubimce. Nije se puno zadržala, već se žurnim korakom vratila u stan, usput s osmijehom pozdravljajući komšije.

Luna je prije dvije večeri napustila Zadrugu, a po nju je došao Pavle Jovanović, kao i njen najbolji prijatelj Savo Perović, koji joj je pomogao da preveze svoje stvari do kuće. Đoganijeva je pred sam izlazak neprestano grlila dečka Marka Miljkovića, iako su se pred njeno napuštanje žestoko posvađali, jer joj je on prebacio da ne treba da živi život onih koji je podržavaju, već svoj. Đoganijeva se oprostila i sa drvetom mudrosti, a u razgovoru s njim u Rajskom vrtu je čak i zaplakala i istakla da ne može da vjeruje da napušta rijaliti. Njen izlazak teško je podnijela Anabela, kao i Gagi i Marko, koji su čak i zaplakali.

Luna plakala prvu noć

Lunu Đogani je odmah po napuštanju rijalitija u stanu posjetila tetka Nađa Đogani, sestra njenog oca Gagija, koja nam je otkrila da je bivša zadrugarka bila emotivna kada je ugledala porodicu.

– Luna se dobro drži, sve je u redu, jaka je. Nije pogledala klipove još uvijek, pa da zna šta se zapravo dešavalo. Kad Marko izađe, doći će kod nas Gagi, Marko i Luna, još devet dana. Biće to porodični skup, to su mi planovi. Podržavam tu vezu. Nesuglasice svuda postoje, ali sve je to za mladost – rekla je Nađa Đogani za Blic, pa dodala:

– Luna je bila emotivna, plakala je. Jedva je čekala da izađe. Krivo joj je što nije mogla da nas odbrani zbog mame svoje. Ona sve zna, sve je shvatila. Sve je protiv nje, sve je ona navodno griješila, ali vidjeće sama. Rekla sam joj da nije griješila, neka je, i ja bih kao ona uradila – dodala je Nađa.