Zabava

PRESLIKANA MAMA Poznata voditeljka podijelila sliku sa kćerkom, svi komentarišu jedno (FOTO)

Voditeljka Ivona Pantelić čuva svoj privatan život daleko od očiju javnosti, međutim, na svom Instagram profilu zna da podijeli i fotografiju sa kćerkom Mašom.

PRESLIKANA MAMA Poznata voditeljka podijelila sliku sa kćerkom, svi komentarišu jedno (FOTO)
FOTO: ĐORĐE KOJADINOVIĆ/RAS SRBIJA

Ivona je, naime, na Instagramu pokazala kako izgleda njena prelijepa kćerka Maša i mnogu su komentarisali da je preslikana mama, jedina je razlika što imaju drugačiju boju kose.

Ivona Pantelić koja je diplomirala pejzažnu arhitekturu, a koja je lice RTS postala tako što se prijavila za konkurs, kćerku Mašu dobila je sa bivšim suprugom.

Pročitajte još

Prije tri godine voditeljka je u javnosti ispričala kako se borila sa dijagnozom kancera dojke.

– Koliki je značaj prevencije, odlazaka na redovne medicinske preglede, shvatila sam na ličnom iskustvu, i to tek kad sam se suočila sa opakom bolešću. Kad su čuli da sam oboljela, neki ljudi su mi govorili “baš mi je žao” ili “strašno”. O tugaljivim, spuštenim pogledima da ne govorim. Čim ste bolesni od karcinoma, kao da ste otpisani, kao da za vas više nema spasa. To je zastrašujući način razmišljanja. Kancer je opasna bolest, ali ako se otkrije na vrijeme, kao što je to bio slučaj kod mene, velike su šanse za izlječenje – ispričala je jednom prilikom voditeljka, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije