Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

„PRESTANITE POTCJENJIVATI GRAĐANE SRPSKE“ Staša Košarac žestoko odbrusio SDS i PDP

Politika
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD u Predstavničkom domu parlamenta BiH Staša Košarac izjavio je da je očigledna nervoza u redovima SDS i PDP nakon što je Predsjedništvo BiH donijelo odluku o imenovanju kandidata SNSD za predsjedavajućeg Savjeta ministara i usvojilo Program reformi BiH koji ne predviđa članstvo BiH u NATO.

On je naglasio da je „krajnje vrijeme da SDS i PDP prestanu da dezinformišu javnost i potcjenjuju građane Republike Srpske koji su na prošlim izborima jasno pokazali šta misle o njihovoj izdajničkoj politici“.

– Uprkos poražavajućim rezultatima na prošlim opštim izborima, predstavnici SDS i PDP nisu ništa naučili već su nastavili i dalje sa probosanskom politikom, što pokazuje i ovaj njihov najnoviji potez o izmjenama poslovnika Predstavničkog doma. Ako su oni ti koji su spremni na sve, pa i na izdaju interesa Republike Srpske zarad par fotelja, SNSD nikada nije niti će izdati srpski narod i interese Republike Srpske – poručio je Košarac.

On je naglasio da je SNSD i danas pokazao da je dosljedan svojoj politici a to je u prvom redu – očuvanje Republike Srpske, njenih interesa i poštivanja stavova republičkih institucija.

– Ne treba valjda ja da podsjećam Mirka Šarovića na to šta je on govorio u Narodnoj skupštini. On je taj koji je izjavio da za njega nisu obavezujući stavovi Narodne skupštine i Vlade Republike Srpske. S toga će ova garnitura ljudi u SDS i PDP ostati upamćena u srpskoj istoriji po sramnim potezima kao neko ko je zastupao interese BiH, a ne Republike Srpske i srpskog naroda – zaključio je Košarac.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO