Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PREVARA O KOJOJ SU ĆUTALI 30 GODINA On je švrljao i nije želio brak, a ona ga je OSTAVILA

Zabava
Autor:

Foto: RAS Srbija

U vezi su bili prije trideset godina, ali je njihov odnos najmanje ličio na vezu.

Goca Božinovska je, navodno, prije 30 godina bila u vezi s Halidom Muslimovićem, kojeg je ostavila kada je upoznala budućeg supruga Zorana Šijana, otkriva Kurir.

Ljubav između ova dva umjetnika desila se tokom zajedničke turneje. On je uveliko bio zvijezda, a ona je imala dvije ploče koje nisu zaživjele. Već je imala propali brak s kompozitorom Radetom Vučkovićem, a Halid je bio slobodnjak i veliki zavodnik.

Nakon tureneje počeli su da putuju širom regiona, ali to nije bila klasična veza. Halid se viđao sa drugim djevojkama, Goca mu se sviđala, ali nije želio brak.

Foto: Goran Šurlan/RAS Srbija

Muslimović joj je tokom veze napisao sve pjesme za treći CD “Želim da me želiš” iz 1989, a pomogao joj je i da se popne letvicu više u svojoj karijeri. Iako pjesme koje joj je pisao nisu bili hitovi, nastupala je svaki dan.

Ljubav između njih dvoje pukla je kada je Goca upoznala Zorana Šijana, budućeg supruga.

Ona je počela da se zabavlja sa Zoranom Šijanom, ali Muslimoviću se, navodno, nikada nije javila.

Goca u javnosti nikada nije pričala o ovoj vezi.

– Halid i ja smo dugogodišnji prijatelji, radili smo na mom albumu. Ništa više od prijateljstva među nama nije bilo. I sad bismo se viđali kao nekad, ali razdvojio nas je onaj rat. On mi je i dan-danas ostao dobar prijatelj – rekla je Božinovska za Kurir.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO