Zabava

PREŽIVJELA DRAMU Starleta umalo umrla zbog silikona, mladim djevojkama poslala OVU PORUKU

Starleta Tamara Đurić prije tri godine preživjela je pravu dramu zbog silikona u zadnjici.

PREŽIVJELA DRAMU Starleta umalo umrla zbog silikona, mladim djevojkama poslala OVU PORUKU
Foto: Goran Srdanov/ RAS Srbija

Đurićeva, koja je doživjela kliničku smrt i umalo umrla, otkrila je da danas djevojke pretjeruju kada ugrađuju silikone.

Vidim da kod mladih nije bitno šta se radi, bitno je samo da se pretjera. Djevojke uglavnom pretjeraju u količlini silkona… dimenziji kod grudi, usana. Ja sam u jednom momentu pretjerala. Pretjerala sam usnama, to je tada bilo moderno, ja sam ih nakon toga izvadila, kao i grudi, ja sam ih smanjila – rekla je Tamara i dodala koliko se promijenila od 2017.

– Od mog nemilog događaja, ja sam znatno promijenila navike, sada se vodim treningom i zdravim život. Ja sam sa operacijama završila tada – jasna je Đurićeva, a onda je opisala kroz šta je prošla.

– Ja sam dobila sepsu poslije operacije jer su pomiješali dva materijala koja nisu smjela da budu zajedno na tom mjestu. Silikon je napravio rekaciju i desilo se to. Nakon toga što se meni dogodilo, tek tada je počela pomama za silikonskom zadnjicom. Djevojke su željele silikonske zadnjice po cijenu života. Apsolutno niko nije ništa naučio na mom primjeru – objasnila je Tamara u jutarnjem programu Pinka.

(Expresstabloid)

Scroll Up