Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PRIČA KOJA SLAMA SRCE Mirko je doživio MOŽDANI UDAR, a njegov pas je UMRO OD TUGE

Svijet
Autor:

Foto: crocop1009/Instagram/screenshot

Legenda MMA sporta Mirko Filipović poznatiji kao Kro kap prisjetio se najtežeg trenutka svog života kada je doživio moždani udar zbog čega je neplanirano morao da prekine svoju karijeru u oktagonu.

On se u objavi na Instagramu prisjetio tog momenta, ali i ispričao tužnu priču kako je upravo u tom trenutku ostao bez svog prijatelja, kućnog ljubimca Maksa, piše Espreso.

– Na današnji dan prije tačno godinu dana imao sam moždani udar! Hvala Bogu, uspio sam se uspješno da se oporavim i vratim svakodnevnom životu i treninzima bez posljedica koje su česte poslije moždanog udara – počeo je ispovijest Filipović.

View this post on Instagram

Na današnji dan,prije točno godinu dana imao sam moždani udar!Hvala Bogu,uspio sam se uspješno oporaviti i vratiti svakodnevnom životu i treninzima bez posljedica koje su česta posljedica mozdanog udara.Psića na slici,mog Maxa nikada zaboraviti neću.ovaj dan ću pamtiti dok sam živ,kao i rodjendan a isto tako i mog Maxića!Mene odvezli u bolnicu a mom Maxu srce stalo!Supruga mi je to rekla tek nakon par dana provedenih u bolnici.Bojala se reakcije moje kad cujem da ga vise nema!Mozda i bolje tako,jer nema te sile ni posljedice koje bi me sprijecile da ga odem jos jednom vidjeti prije nego ga pokopaju.15 godina je bio uz mene,spavao sa mnom,svuda sam ga vodi o,na ljetovanja,na vikende u Slavoniju..koliko smo bili vezani govori i da se toliko uznemirio kada je vidio da me izvode do automobila da mu je srce stalo.To je odanost neusporediva sa bilo čim.RIP Max❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Mirko Filipović (@crocop1009) on

Tih dana je usled onoga što se njemu dogodilo preminuo i njegov pas Maks, koji je od tuge zbog gazde uginuo.

– Psića na slici, mog Maksa, nikada zaboraviti neću. Ovaj dan ću pamtiti dok sam živ, kao i rođendan, a isto tako i mog Maksića! Mene odvezli u bolnicu, a mom Maksu srce stalo! Supruga mi je to rekla tek nakon nekoliko dana provedenih u bolnici. Bojala se moje reakcije kad čujem da ga više nema! Možda i bolje tako jer nema te sile ni posljedice koje bi me spriječile da ga odem još jednom vidjeti prije nego ga pokopaju.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO